Tarieven

Omdat ik graag met mensen werk in plaats van met labels en diagnosen, heb ik besloten geen contracten met zorgverzekeraars en gemeentes af te sluiten. Dit geeft mij de vrijheid om ieder persoon als individu te zien. Dit heeft tot gevolg dat mijn behandelingen niet (altijd) vergoed worden door de zorgverzekering. Omdat ik wel GZ-psycholoog ben, zijn er een aantal zorgverzekeraars die dan alsnog (een deel van) de kosten vergoeden. Informeer hier naar bij jouw zorgverzekeraar.

Het intakegesprek kost € 120,- en duurt ongeveer 60 minuten. Het is de bedoeling dat ik aan het einde van het gesprek aan je terugkoppel of ik de geschikte persoon ben om je te behandelen. Als ik denk dat ik dat ben, dan maken we afspraken over doelen en frequentie van het behandelcontact. Als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben, informeer ik je over wie of waar je dan beter terecht zou kunnen. Op die manier ben je na het intakegesprek in ieder geval een stapje verder. In uitzonderlijke gevallen lukt het me niet om deze inschatting na 1 gesprek te geven. Dit zal ik dan met je bespreken.

De behandelsessies kosten € 120,- per 60 minuten. In deze gesprekken werken we aan de doelen die we opgesteld hebben. Mochten er in het verloop van de behandeling andere dingen ter sprake komen, dan kunnen we de doelen in onderling overleg bijstellen. Na een vooraf afgesproken aantal sessie evalueren we hoe het gaat.

Ook het doen van diagnostisch onderzoek behoort tot de mogelijkheden. Omdat elk onderzoek anders is en andere onderzoeksmiddelen vereist is het lastig om hier een vaste prijs voor te geven. Ik stel voor dat je je aanmeldt voor een intakegesprek waarin we afspreken wat ik voor welk bedrag ga doen.

Altijd Open: Over kosten, doelen en de juiste zorg.